erotiske novelle strapon

Vi kom inn i et stort rom. Det var dunkel belysning, det tok noen sekunder før øynene mine ble vant til mørket. Rommet var dekt av madrasser , og madrassene var dekt av nakne kropper.

Jeg fikk se tre jenter som lå i en haug på gulvet, flettet inn i hverandre. Så to av jentene som lå i en 69, slikket hverandres fitter. Mens den siste brukte en dildo i rumpa på den ene jenten. Det var to gutter like bortenfor, som satt å så på jentene mens de runket sine stive pikker. Vi gikk langsomt videre, inntrykkene gikk rett i hodet mitt. Så to gutter som lekte med ei jente.

Hun sto på alle fire, med en stor pikk i munnen. Så hun sugde grådig på den, mens en annen knullet henne. Slik fortsatte det i hele rommet. Vi gikk igjennom en dør, og kom til en stor hall. Her sto det nakne mennesker og nøt noen glass vin, mens de tittet på to jenter kose på en seng. En stor trapp kom til syne, og vertinnen geleidet meg opp den. Vi endte opp foran en stor dør. Vertinnen snudde seg mot meg, og ga meg et dypt kyss før hun åpnet døra.

Innenfor var det et stort soverom. Ingen mennesker var å se. Jeg møtte hennes store øyne, hun smilte varmt til meg. Vertinnen la seg bakover i den store senga. Nervøst begynte jeg å kneppe opp kjolen. Uvant å gjøre det foran ei ukjent jente. Sjenert sto jeg der naken foran henne, mens hun lot fingrene sine gli over de struttende brystene.

Jeg la meg ved siden av henne, og før jeg visste ordet av det så hadde hun begynt å beføle meg. Kjente fingrene som gled over brystene mine, kjente vortene knoppe seg. Jeg tror jeg slapp et lite stønn. Fingrene gled over magen og ned til fitta mi.

Den var allerede våt. Kjente hun strøk meg lekent over klitten, og automatisk spredte jeg bena litt. Møtte leppene hennes i et langt kyss, mens hun lot en finger gli inn i meg. Så hun hentet ut litt safter, og førte de til munnen sin.

Jeg klarte ikke å si noe, bare nikket. Hun reiste seg opp, og tok av seg lakk-kjolen. En nydelig kropp kom til syne. Slank, fast, struttende pupper og myk hud hadde hun. Jeg begynte å stryke over henne. Kjente de deilige brystene under fingrene, mens jeg kysset henne nedover magen. Munnen min la seg forsiktig over fitta hennes, og tunga mi gled inn mellom fitteleppene. Kjente hun presset seg mot meg, kjente smaken av saftene.

Lot tunga gli over klitten, sugde litt. Hun slapp et stønn, mens hun strøk meg over håret. Jeg fortsatte å slikke, lot to fingre gli inn i henne. Jeg så hun masserte brystene sine, samtidig som jeg slikket henne.

Plutselig så kjente jeg noen bak meg. Denne hadde hun fantasert om helt siden hun fikk se den i bruk i en film hun og eksen hadde sett på. Hun endte opp med å kjøpe både den, et undertøyssett, to nye oljer og et lite egg den dagen. Det var med stor spenning hun satte seg ned foran dataen de neste dagene. Selvfølgelig dumpet det ned en mengde mail fra gutter.

Men fire dager etter hun hadde plassert lappen på tavla fikk hun en mail fra ei jente. Jeg er ei jente på 25, bosatt i Bergen. Student til vanlig, og singel. Har ikke mye erfaring med samme kjønn selv, men som deg så har jeg hatt en liten fantasi om å utforske den siden av meg.

Jeg tar sjansen på at du er seriøs. Nina kjente hvordan pulsen økte og kriblinga i kroppen snek seg på. Hun sendte raskt et svar til Ingrid. De neste dagene ble brukt til heftig mail skriving, og Nina forsto snart at dette kunne være den jenta hun hadde lett etter. De ble enige om at Ingrid skulle komme på besøk førstkommende fredag.

Fredagen kom, og Nina stresset rundt i leiligheten. Stearinlys var plassert ut, litt røkelse duftet svakt i bakgrunnen. Hun hadde brukt lang og god tid på badet, barbert seg og smørt seg inn med fuktighetskrem.

Nå hadde hun iført seg det nye undertøyssettet hun kjøpte på butikken. Og over det en svart utringet kjole. Vinen var luftet og temperert. Nina kjente forventningen og spenningen sitre i kroppen, ikke fritt for at hun var litt kåt også. Hun åpnet døra forsiktig, og der sto hun. En nydelig søt jente. Litt lavere enn hun selv, men med to nydelige blå øyne. Lyst krøllete hår og fyldige lepper.

De ble stående i noen sekunder å se på hverandre, lot blikkene gli over hverandre. Hun kjente duften av en svak parfyme i det Ingrid passerte henne. De gikk inn i stuen, lyset var behagelig dempet og de mange stearinlysene kastet blafrende lys utover den lille stuen.

Nina kunne ikke ta blikket fra henne. To nakne smekre ben gled oppunder et rutete skjørt. En svart topp strammet godt over brystene hennes. Samtalen fløt veldig lett, og med vinen så kom samtaleemnet etter hvert over på sex. Ingrid fortalte at hun hadde så vidt vært naken med ei jente før, men at dette var lenge siden. Hun hadde hatt fantasier i mange år, men at anledningen hadde ikke bydd seg før nå. Det ble stille i noen sekunder, Nina kjente hvordan sitringen i kroppen hadde sneket seg mer og mer på.

Plutselig var de i armene på hverandre, munn søkte munn. Hun smilte da hun reiste seg opp. Parene ble båret ut av leiligheten mens teknikere jobbet etter spor. Det var tidlig på kvelden da Mads og Anders satt og spiste på restaurant Sushi i Torggaten. De hadde ikke vært ute og spist på lenge og Mads følte at Anders ikke var til stede når han pratet til ham. De hadde hatt en heftig diskusjon hvor Mads hadde slått ham i fjeset noe han hadde angret på like etter.

Anders hadde dratt til galleriet sitt og ligget der i flere netter på rad. I dag håpet Mads at de kunne bli gode venner igjen så Anders ville komme tilbake til ham. Mens de satt der kom det en kvinne bort til dem og ba om unnskyldning for at hun forstyrret dem. Hun stirret på Mads. Jeg vet ikke om dette er noe til hjelp, men da jeg var ute her en dag, du forstår jeg liker å tegne naturen og mennesker når jeg er ute.

Men altså jeg så en fyr som sto lent inntil et tre og stirret opp mot noen hus leiligheter med en røyk i munnen. Det var et eller annet med ham, jeg ble dratt mot ham så jeg tegnet ham.

Her er bildet og ga det til Mads. Både Anders og Mads så på tegningen av en tynn fyr med langt hår og skjegg. Til og med røyken lå mellom leppene. Jobber du som tegner? Kvinnen smilte og sa: Jeg er kunstner og har et galleri hvor man kan få kjøpt det jeg tegner og maler. Her er kortet mitt.

Hun ga det til Anders. Kvinnen smilte til ham og snudde seg til Mads. Anders smilte og sa: Mads klappet ham på låret under bordet og nikket. Anders lyste opp og stirret på ham overraskende. Der var det klesplagg fra forskjellige tidsalder og fra det okkulte. Merete sto i butikken og kikket på de flott plaggene og tenkte på planen som formerte seg i hodet hennes etter at Kristoffer hadde fortalt om mordene og at de kanskje hadde en mistenkt.

Helene hadde ringt og fortalt at parene hadde fått i seg et sovemiddel man bruker på rovdyr. Siden det var i underlivet og i bakenden må det jo ha sprutet ut fra noe og det kan jo være så mangt fra sex leketøy. Antrekket var i en lang sort keltisk utringet kjole. På bena hadde hun sorte høyhælte støvletter og på hode hadde hun en blond parykk.

I hjørnet gikk det en trapp ned til en kjeller. Der kunne man utforske alt av sine sex lyster så lenge alle var voksne mennesker. Mötley Crüe, kom ut av høyttalerne og en kvinnelige stripper danset rundt en stang på en scene. Hun var virkelig sexy der hun gned seg rundt stangen og fikk alle som var der til å kaste penger opp til henne. Merete måtte flire av det hun så. Ytterdøren åpnet seg og en fyr med sekk på ryggen kom slentrende inn. Mannen kom bort til baren og bestilte en pils.

Han lignet fyren på tegningen. Merete tenkte, han må jeg snakke med, og ga ham et sensuelt smil og blunket. Han gliste og blunket tilbake. Da han fikk drikken skålte han med henne. Hun klinka mot glasset hans og sa: Merete blunket ertende og tok en slurk av konjakken.

Han så spørrende på henne. Jeg har ikke sett deg før. Hun gliste og svarte: Han tok frem sekken og tok ut en sort Strap-On. Den sender deg til himmels. Da hun holdt den i hånden befølte hun den opp og ned og slikket seg rundt munnen og blunket til fyren. Han snudde seg og hostet og tok en slurk av pilsen. Hun fikk med seg at det var et hull i penis hodet og tenkte, kan dette ha noe med mordene og gjøre?

Han tok den ifra henne og tok frem en notis blokk. Hm jasså, tenkte hun, men nikket og fortalte ham en adresse på en leilighet hun kunne bruke og nummeret på jobbmobilen.

Han takket og la vareprøven tilbake i sekken sammen med notisblokken og drakk opp resten av pilsen. Så nikket han til henne og forsvant fra stedet.

Merete drakk opp og bestilte en til. Så ringte hun Kristoffer og ba ham om å komme til Soho klubben. Litt senere kom en mann inn hun kjente godt. Merete vinket til Kristoffer som kom smilende imot henne. Hun gikk inni armene hans og ga ham et langt kyss hvor han klemte henne inntil seg og besvarte lidenskapelig.

Så satte de seg ned og Merete bestilte en whisky til ham. Merete nikket og fortalte viskende hva hun hadde hørt og sett.

Et glis kom smygene frem på hans lepper. Senere den kvelden satt to par ved et spisebord og spiste Tapas og drakk rødvin. Det var en opphissende atmosfære i rommet. Vertinnen hadde fått tak i et nytt leketøy som skulle gi en herlig orgasme opplevelse for begge kjønn. Det var en strap-on hun hadde kjøpt fra en selger hun hadde møtt i klubben SOHO. I SOHO baren var det fult. En skjeggete fyr satt ved baren og drakk whisky og så på damen som strippet rundt en stang.

Et par kom opp fra kjeller etasjen og så slitne ut. De kom mot baren og bestilte drikke. Fyren gliste og lurte på hva slags sex leker de hadde holdt på med. Han tok en slurk og tenkte på parene som moret seg i leiligheten. En mann lå på gulvet med en kvinne overskrevs munnen hans som han slikket.

Den andre kvinne red pikken hans mens hun sugde pikken til den andre mannen. Det var høye stønne lyder og hun som ble slikket befølte seg selv på brystene og stirret sløret på pikken til mannen som gikk inn og ut av den andre kvinnens røde munn. Det var så opphissende og se på og der merket hun den deilige følelsen som bygget seg opp.

Det kom flere hyle lyder da det gikk for dem alle. Sæd som sprøytet inni munn og fitte. Kvinnelig safter som rant nedover munnvikene og pikk.

De ble liggende og puste ut og lo hjertelig, så reiste vertinnen seg opp og forsvant ut fra stuen og kom tilbake med en strap-on. Nå skulle dette vidunderet prøves på alle sammen. Merete strakte seg i sengen og gjespet, snudde seg rundt å så Kristoffer sove på magen. Hun følte seg litt morgen kåt og tenkte at litt elskov ville være en fin måte å begynne dagen på så hun reiste seg opp forsiktig og satte seg overskrevs ryggen hans og begynte å kysse ham fra nakken og nedover ryggen mot rumpa.

Hun masserte rumpeballene med underlivet og hørte et grynt og et stønn. Hun masserte ham i nakken og skuldrene og før hun visste ordet av det hadde han snudd henne rundt så hun ble liggende på rygg og stirre overraskende på ham. Han gliste og krøp over henne og stirret henne dypt inni øynene før han planten et kyss på nesetippen og nedover til munnen. Merete slo armene rundt ham og kysset ham sulten hvor Kristoffer gled den harde og deilige kukken langt inni den våte fitta hennes.

Hun roterte under ham mens pikken gled ut og inn. Det var så vannvittig deilig og hun pustet tungt og stønnet og ba ham å ta henne hardere. Der kom den deilige følelsen og hun skrek ut da det gikk for henne og følte sæden hans sprøyte inni seg like etter. De sto opp og fortsatte i dusjen.

I en leilighet lå det fire nakne døde kropper. En mannsperson sveipte over dem og gliste da han tok opp noe fra gulvet og snek seg ut av leiligheten. På kontoret satt Mads og kikket i noen papirer da telefonen ringte iltert. Han tok den og svarte. Kristoffer og Merete satt ved kjøkkenbordet og spiste frokost da melodien Highway to Hell begynte å spille. Kristoffer tok opp mobilen fra bordet.

Merete så spørrende på ham. Merete nikket og utbrøt: Har de ikke noe bedre å ta seg til. Hun smilet og vinket til ham. Helene parkerte og fant frem et plastkort og dro den gjennom en sikkerhets lås og slo inn koden.

Da åpnet døren seg. Hun gikk inn og møtte sikkerhetsvakten ved heisen som var en tidligere bokser mester. Han smilte og nikket til henne. Helene smilte tilbake og spurte: Den gamle mannen smilte fra øret til øret da han satte øynene i henne og svarte: Han blunket til henne og gliste. Helene lo og ga ham en klem og svarte: Så herlig du er, og klappet ham på kinnet.

Karl gliste og tok seg til hjertet da Helene gikk inn i heisen. Hun vinket til ham da døren gled sakte igjen. Hun gikk inn på kjøkkenet og tok seg en kopp kaffe som sekretæren hadde laget for henne. Så gikk hun til kontoret og satte seg ned i stolen og lukket øynene i et par minutter før hun tok en slurk av kaffen.

Da hun åpnet dem leste hun på lappen som lå foran henne på bordet: Kan du ringe kriminaletterforsker Kristoffer Karlsen så fort som mulig, et nytt drap på to par. Helene sto bøyd over likene mens Kristoffer og Mads sto ved siden av henne. Når jeg ser i underlivet på kvinnene er det noe hvitt stoff og det samme er i bakendene på mennene og det har ikke noe med sex safter og gjøre. Jeg skal ta noe prøver og komme tilbake til dere. Hun smilte da hun reiste seg opp. Parene ble båret ut av leiligheten mens teknikere jobbet etter spor.

Det var tidlig på kvelden da Mads og Anders satt og spiste på restaurant Sushi i Torggaten. De hadde ikke vært ute og spist på lenge og Mads følte at Anders ikke var til stede når han pratet til ham. Ja madam, takk for drikke, madame. Jeg smiler og kommanderer deg opp på alle 4 takk.

Du snur deg rundt og står på alle fire med rumpen mot meg nokså fort. Jeg står der og bare nyter synet jeg bare elsker å se deg slik. Bare elsker den utrolig deilige rumpa di som står der klar og venter på hva det nå måtte være at jeg vil finne på å gjøre med den.

Du svaier rumpen forsiktig frem og tilbake litt sånn kom å ta meg da, med et litt ertende smil. Jeg kremter og sier skarpt: Jeg gir deg et par harde klask på hver bak del og binder deg fast igjen. Du grynter litt når du kjenner klaskene våkner noe inni deg, minner deg på det som skjedde tidligere Jeg finner nok en gang straponen men denne gangen har jeg en liten ekstra sak som festes til den slik at du får en lett kiling under ballene når jeg etter hvert knuller den søte tøse rumpa di.

Smører deg nok en gang inn med glidekrem og massere den inn med hodet på straponen, kjenner hvordan du spenner deg litt, men ikke så mye som sist. Du biter deg i underleppa og hengir deg til det som du vet skal skje Du veit at det er ingen vei uten om. Du skal bli knulla skikkelig i rumpa for første gang. Jeg presser den sagte men sikkert inn. Kjenner at du blir mer og mer klar for å bli knulla som det ludderet du er.

Spør deg om du er klar for å bli brukt slik en gutt som du skal brukes. Pikken din er allerede hard og dryppende våt av forventning. Jeg smiler for meg selv setter på den lille dingsen, merker hvordan hele du reagerer.

Du skvetter litt til; hva var det? Jeg kremter og du retter deg opp. Du kjenner på hvordan det kalde metallet vibrere mot ballene dine rumpa strammer seg med ett nervøst rundt straponen Såså, er ikke farlig, jeg stryker deg over baken i det jeg kjører inn pikken helt. Du klynker først, stønner så og sukker, virker nesten som du liker det.

Jeg kjører den helt ut og sakte helt inn igjen. Du puster tungt nå, hiver ett pusten og jeg ser hvordan du sikler i munnviken. Jeg øker tempoet litt, kjører den inn og ut, inn og ut, skrur opp vibreringa, ser at du er kåt Hører små klynk fra deg, jeg kan nesten vedde på at det brenner i den steinharde pikken din nå Du bokstavlig talt bønnfaller meg om å ta på den.

Jeg kjører pikken helt i bunn på deg mens jeg forteller deg hvilken skitten liten ludder du er som blir tatt i baken av en kvinne, masserer pikken din mens jeg står med straponen langt inn i baken på deg kjenner hvordan kroppen din er på bristepunkt jeg spør deg hva du er og får raskt til svar, jeg er et ludder Du trygler meg om å få komme.

Jeg trekker meg ut fort Det kommeret et høyt Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! Jeg bare overser deg og setter meg på siden av deg og runker deg. Du roer deg fort når du kjenner de varme fingrene mine rundt pikken din. De sto tett omslynget, og kyssene ble ivrigere og ivrigere. Nina kjente fingrene til Ingrid trakk i glidelåsen på kjolen. Hun ble stående i det lille blondeundertøyssettet foran henne. Ingrid tok tak i toppen, og dro den over hodet.

Nina så hvordan hun løsnet hempene bak, og deretter løsnet skjørtet. Hun hadde ingen truse på. Raskt så var de begge nakne og lå nakne tett omslynget i sengen.

Fingrene gled over bryst og mage, søkende på vei til hverandres fitter. Det eneste som hørtes var pust og stønn. Nina tok et bryst i munnen, kjente den harde vorten mot tunge og lepper. Ingrid lente seg bakover i senga, lukket øynene og nøt det Nina gjorde. Nina kysset seg nedover magen hennes, kjente duften av det våte kjønnet. Hun la seg mellom bena hennes, og forsiktig plasserte hun munnen over fitta. Ingrid var glatt og våt, og Nina lot tunga gli inn mellom fitteleppene.

Hun kjente hvordan Ingrid presset seg mot henne, i det Nina lukket leppene omkring klitten. Sugde litt forsiktig, småbet litt før tunga begynte å rotere om tappen.

Lot to fingre gli inn i Ingrid, mens hun slikket henne. Ingrid vred seg under henne, og kroppen begynte å skjelve. Nina kjente hvordan fittemusklene trakk seg sammen i det hun kom.

De ble liggende inntil hverandre ei stund, prate og kose. Hun reiste seg opp, og åpnet kommoden. Ingrid tok strap on dildoen, og med Ninas hjelp fikk hun montert den på. Nina kjent at hun nå var utrolig kåt, dette var en fantasi som hun lenge hadde hatt. Hun kjente av saftene flommet i fitta nå. Ingrid lot fingrene gli over rumpa hennes, førte fingrene nedover rumpesprekken og ned til fitta hennes.

Ingrid fikk plassert seg bak Nina, lot gummipikken gli opp og ned i fittesprekken til Nina. Hun førte dildoen inn mellom fitteleppene, og sakte gled den inn i fitta til Nina. Ingrid hørte Nina stønne ned i puta, mens hun presset seg mot henne. Hun lot fingrene gli over rumpa, tok tak i hoftene og begynte å ta Nina med lange og dype støt. Ingrid strøk henne over ryggen, fingrene gled fram og rundt til brystene. Tok et bryst i hånda, mens hun tok henne hardere. Nina lot fingrene gli ned til fitta, begynte å gni seg selv samtidig som Ingrid tok henne.

Dildoen jaget ut og inn av Nina nå, mens saftene rant ut av henne. Hun slapp opp alt, ville bare nyte. Og Ingrid svarte med å ta henne ennå litt hardere.

Erotiske novelle strapon -

Nervøst begynte jeg å kneppe opp kjolen. Vi gikk langsomt videre, inntrykkene gikk rett i hodet mitt. Noen tok tak i beina hennes, og spredte de mens de ble festet til noe på bakken. Ser at du lurer på hva jeg har i hånda du tro sikkert at det er en isbit eller to Et vennepar hun hadde kontakt damer uten truse webcam sexchat. Så sto hun der, lettere nervøs og spent. De skrev også at hun fortsatte måtte adlyde det som ble sagt, og at hun erotiske novelle strapon til å bli kalt forskjellige ting denne kvelden. Fingrer begynte å smøre inn rumpehullet hennes, mens hender gav henne rapp over rumpa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *