fitte mot fitte sex kontakt

Målet må være at du skal ha det gøy. Hvis en jente vil ha det gøy med deg, supert! Hvis ikke, drit i henne. Du er for kul for henne uansett. Og det er mange andre der du kan ha det gøy med i stedet.

Jeg tror det er tre grunner til at det funker. For det første, girls just wanna have fun. Jenter på fest, og generelt alltid, vil ha det gøy med morsomme og kule folk de liker.

De tiltrekkes av gutter de har god kjemi og felles interesser med. Hvis de skal ligge, vil de gjøre det med noen de synes er digge og som virker som om de vet hva de driver med. Det siste de vil er å trøstepule en eller annen dust som mener han har gjort seg fortjent til det. Tenk på hvilke jenter du prøver deg på. Tror du jenter er annerledes? Hvis du ikke klarer å gjøre det gøy for henne å henge med deg, har du allerede tapt.

For det andre, jenter vil ha det de ikke kan få. Det sier i hvert fall alle venninnene mine. Det er sikkert noe i det.

For det tredje, loven om store tall. Hvis jeg bruker uttrykket riktig. På en fest eller et utested er det et lite mindretall av jenter som er villige til å ligge med deg. Din jobb er å finne dem. Da må du åpne flest mulig av dem. Og du må lære deg å lese signalene så du kan bruke mest mulig tid med dem du har en sjanse med, og minst mulig tid med de andre. Når jeg er på fest, er det ikke sånn at jeg peiler meg ut ett mål for kvelden.

Jeg driver rundt, hopper inn og ut av samtaler, og legger igjen følere. Det er først hvis noen viser interesse at jeg biter meg fast. Det slo meg en gang at jeg hadde vært på en fest en hel kveld uten å ha en eneste samtale med noen av samme kjønn. Riktignok brukte jeg store deler av kvelden på å sitte alene i fosterstilling i et mørkt hjørne. Jeg vet ikke helt hvorfor. Hvis du bare skal lese én bok om sjekking… Nei, stryk det. Ikke les bøker om sjekking. Ikke vær en sånn person.

Men les én bok om kroppsspråk. Jeg har blitt jævlig god til å lese signaler. Og det er ærlig talt ikke nanoteknologi noe av dette. De færreste er bevisst nok på sitt eget kroppspråk til å tilsløre det. Hvis du begynner å se etter, er tegnene ganske åpenbare. Hvis en jente lener seg mot deg, holder øyekontakten, smiler, stiller spørsmål, ler uten at du er morsom og tar på deg, er hun interessert.

Hvis hun fikler med hendene, stryker seg, vrir på seg med bena i kryss, er hun kåt. Hvis hun kaster blikk mot leppene dine, fukter leppene sine og biter seg i dem, har hun lyst til å kysse deg. Hvis du kommer nær hånden hennes og hun griper den, kan du kysse henne med én gang. Tror du jeg overdriver? Selvfølgelig gjør jeg det, men det er nyttig for deg å tro disse tingene. Når det gjelder ditt kroppsspråk, er det noen få ting som er viktige.

De to viktigste er øyekontakt og speiling. Speiling vil si at du hermer etter jentas kroppspråk. Du gjør de samme bevegelsene som henne, du sitter på samme måte som henne, du hever stemmen og snakker lysere når hun gjør det, du beveger deg og snakker i hennes tempo. Vi liker når andre speiler oss fordi det lar oss kommunisere uanstrengt på den måten som er mest naturlig for oss.

Med mindre du har Aspergers eller noe, gjør du det helt naturlig når du snakker med noen du liker. Bare peil deg ut et kjærestepar eller noen bestevenner neste gang du er ute. Se hvor likt de beveger seg. Du kan gjøre det samme med vilje, og jenter vil like deg bedre. Klart jeg har komplekser. At jeg hadde hatt så få sexpartnere var noe jeg skammet meg over. Det virket som om alle andre fikk det til.

Hva var det jeg gjorde feil? Hvorfor var ikke jeg en kandidat når jenter skulle plukke med seg noen fra byen? Hva var galt med meg? Hvorfor vil hun ikke ha meg? Jeg har grått mange ganger etter byen. Vennene mine pleide å si at jeg ikke kom til å føle meg noe bedre hvis jeg hadde masse tilfeldig sex.

Jeg svarte at jeg ville ha muligheten til å gjøre den erfaringen selv. De kunne velge bort tilfeldig sex. For meg var ikke det et alternativ. Det handler ikke om opplevelsen lenger. Noen ganger jeg har sex, begynner jeg å kjede meg. Hun bare ligger der, jeg pumper på og jeg skulle ønske jeg var et helt annet sted. Men det gjør så lite for meg at jeg ikke engang klarer å komme og bli ferdig med det. Noen ganger går jeg rett inn på Tinder mens hun er på badet.

Noen ganger er jeg med noen med nesten samme kroppsform som henne. I mørket hender det jeg lukker øynene, holder tett rundt henne og prøver å innbille meg at hun er en annen. Noen ganger har jeg lyst til å synke ned i et hull i gulvet. La oss ta en liten digresjon om Tinder. Jeg skal ikke påstå å være noe ekspert.

Det er sikkert andre som har bedre Tinder-strategier enn meg, og jeg vet ikke om min fremgangsmåte er noe som kan funke for alle. Uansett tror jeg at det å være skikkelig kjekk og å ha bra profilbilder er viktigere enn noen strategi. Likevel, jeg har ligget med ganske mange fra Tinder, så jeg bør kunne ha noe å komme med. Jeg tipper de aller fleste av dere allerede gjør dette, men for dere andre, lik alle.

Og start samtaler med alle du matcher med. Det er ikke som om du har noe å tape. Du må ikke møte noen bare fordi du har chattet med dem. Og selv de mest innpåslitne jentene gir opp når du ikke har svart på et par meldinger.

Dessuten, selv hvis du ikke har lyst til å møte en jente, er det god øvelse å prøve å sjekke henne opp skriftlig. Du må spille oddsen hvis du skal klare å plukke ut de få som vil ha pikken din. Ellers er det noen ting jeg kanskje gjør annerledes enn mange andre.

Jeg gir ikke komplimenter, jeg unngår smalltalk, jeg faker ikke entusiasme og jeg dummer meg ikke ned. Det fører kanskje til litt færre dater, men når jeg først møter noen, kan jeg være rimelig sikker på at det går veien. Jeg gir ikke opp før noen sletter meg eller sier ja til en date. Hvis en jente slutter å svare, tror jeg mange tenker at de har tapt.

De tenker at hun ikke er interessert og at de bare kommer til å fremstå som masete hvis de fortsetter å skrive. Det tenker ikke jeg. Det er helt sikkert riktig i ni av ti tilfeller, men det kan jo hende at hun bare ikke hadde tid til å svare da hun fikk meldingen, og at hun har glemt det. Igjen, hva har du å tape?

Hva gjør det om en jente du aldri har møtt og aldri skal møte synes du er slitsom? Det eneste du kan være sikker på er at du aldri kommer til å ligge med henne hvis du lar samtalen dø ut. Men å holde samtalen gående er ikke nok. Du skal selge deg selv. Og som med alt annet salg, har du ikke oppnådd en dritt før navnet hennes er på den jævla kontrakten. Du kan ikke slappe av før pikken din er i munnen hennes. Fitte er til bare for dem som closer.

Hvis du har en hyggelig samtale med noen, good for you, men du må be henne ut hvis det skal skje noe mer. Det finnes også slikkelapper du kan benytte for å ha en barriere mellom din munn og kjønnsorganet, eller du kan for eksempel benytte vanlig plastfolie om du tenker at dette kan hjelpe.

Det du også må tenke gjennom, er om du MÅ gjøre det? Sex mellom to mennesker skal være nytelsesfullt og deilig, og om du fortsetter å gjøre noe du synes er ekkelt, så vil det gå utover deg selv og opplevelsen av sexen med partneren din. Det finnes mange mennesker som ikke benytter oralsex i sexlivet, men som likevel opplever at de har et godt og fullverdig sexliv.

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt. Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex?

Fitte mot fitte sex kontakt -

Tilbake til spørsmål og svar om Sex Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om sex. Du må ikke møte noen bare fordi du har chattet med dem. Så inmarig lei av å få kommentarer på bollemus, skjeve lepper og hårvekst. Sign in to follow this    Followers 0. Intimkirurgi som kun er basert på estetikk er forkatselig, og er med på å legge enda mer press på kvinner. Er snart 18 år og har aldri vært på byen før, lurer på en ting: Du gjør de samme bevegelsene som henne, du sitter på samme måte som henne, du hever stemmen og snakker lysere når hun gjør det, du beveger deg og snakker i hennes erotikk bergen store pupper porno. Gi faen i om du hooker med noen, gi faen i om du får pult eller bare får kontaktinfoen hennes, og gi faen i hvem du lander. Men det er jo eit vanleg ord. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Jeg lever etter ett eneste motto:

: Fitte mot fitte sex kontakt

Stripper trondheim swingers tromsø Har aldri hatt noe i rompa mi før, men vil svært gjerne et du skal få være med første gangen. Haha, nå skal jeg også lage fittepepperkaker til jul! Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Med mindre du har Aspergers eller noe, gjør du det helt naturlig når du snakker med noen du liker. Jeg fikk ikke pult den kvelden.
Fitte mot fitte sex kontakt Tar gode tak rundt puppene dine å river deg mot meg. Før man kommer så langt kan det ha gått lang tid. Så enig med deg Lene. Det tenker ikke jeg. Speiling vil si at du hermer etter jentas kroppspråk. Det er noen ting man burde være klar over når det gjelder det å utforske seksualitet med en annen person.
VI MENN NAKENBILDER HERREKLÆR 983

Posted March 17, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Kanskje hvis dere sakser så får du ekstra trykk? Report post  ·  3. Posted March 17, edited. Edited June 16, by kjærligbåttur. Aircondition   Report post  ·  4. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Har utrulig lyst at du skal slikke fitta mi og stikke en dildo inn i rompa mi. Har aldri hatt noe i rompa mi før, men vil svært gjerne et du skal få være med første gangen.

Jeg stikker to, tre fingre inn i fitta di- GUD så våt du er. Så deilig å kjenne deg inni meg, bli fyllt i alle hull Jeg vil gjerne være den første som tar deg i rompa, smører dildoen med olje og trenger den inn Jeg ligger på sofaen og onanerer mens jeg leser alle fantasiene her.

Jeg skulle gjerne hatt ei jente mellom beina mine nå som slikket meg til jeg kom! Vil kjenne ei fitte mot fitta mi, dele saftene våre og gni oss mot hverandre! Fingrene mine arbeider fortere og fortere i trusa nå, er så våt!!!

Jeg er så våt og god nå Fingrene mine er også i trusa, du skulle kjent hvor kåt jeg er på deg!! Tror vi ville fått en fantastisk sex om vi hadde vært i nærheten av hverandre Skulle smakt på dine safter og vi skulle knidd oss inntil hverandre.

Jeg skulle hatt noen fingre inn i fitta di og du skulle fingret meg. Jeg sitter her sprengkåt å venter på at noen skal komme å kose med meg.. Sitter med dildoen klar i hånda å venter på at noen skal komme å bruke den på meg.

Fortell meg hvordan du vil gi meg orgasme.. Jeg kjenner at det dunker sååååå deilig å fitta mi akkurat nå å jeg fantaserer om at denne dildoen skal bli trykt hardt å lenge i rompehullet mitt..

Kjenne hvordan fingrene dine er i fitta samtidig.. Glidemiddelet har allerede kommet inn i fitta mi å renner sååå sakte å vått nedover mot rompa å inn i det lille hullet som er så trangt å venter på å bli brukt..

MMM blir våt i fitta mi av å lese om dere andre som har like lyst på fitte som meg. Drømmer om å la tunga mi slikke klitten til en annen jente hardt mens jeg skiller fitteleppene fra hverandre for å kunne intensivere fitteslikkinga.. MMM slikker hardt og intenst på fitta og nedover mot rumpehullet. Jeg har så lyst å få ooorgasme nå!

Tror jeg bare må komme! Ser for meg deg slikke hardt og intenst på fitta mi, nesten som du spiser meg opp!! Legger meg mellom beina dine.

Holder fast hendene dine å slikker fitta di noe så sinnsykt Du kan ikke røre på deg men du hyler å skriker så jeg får orgasme bare av å høre på.. Liker du å få noe opp i rompa??

Jeg har en seriøst lang dildo liggende med 2 sider på! Jeg har aldri hatt noe oppi rompa men vil gjerne vite hvordan du vil gjøre dette med meg! Den blir aldri, aldri like «fet», uansett! Feministisk Fitte Versal forlags siste utgjeving er ein svensk debutroman som sel godt i nabolandet vårt.

Boka «Bitterfitte» handlar om Sara som er 30 år «og allerede bitter. En skikkelig bitterfitte faktisk». Redaktør Helen Bergvall var i tvil om den norske omsetjinga skulle halde på tittelen «Bitterfitte». Jenter sjølv bruker ordet fitte for å ufarleggjere det. Slik frigjer ein også problematikken i boka. Og medan hovudpersonen i «Bitterfitte» kjempar for sjølvstendig frigjering og likestilling i familielivet, er jentene i «Frognerfitter» langt lenger ute og køyrer, på det personlege plan.

Dette er jo to heilt ulike bøker etter kva eg har skjøna, og «Bitterfitte» er ei bok som speler på ulike sjangerblandingar og som er skriven av ein forfattar som skriv både sint og sårt om ulike tema frå feminisme anno , seier Bergvall.

Tittelen på hans siste utgjeving gjenspeglar innhaldet i boka der hovudpersonen er både lesbisk og neger, difor tittelen «Lesbisk Nigger».

Kva tenkjer du om det? Og det er heilt sjukt, legg han til og held fram: Slik blir dei viktige bidrag til litteraturen. Men kven den rette kula er retta mot, vil forfattaren ikkje røpe sidan det er sju månader til boka i det heile tatt er ferdig. Og sidan dette er ei bok som verken handlar om sex eller seksualitet, er det sjølvsagt ikkje føremålstenleg å bruke ein tittel som speglar sex denne gongen, for Mads Larsen.

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *