penis lengde mann søker kvinne

Afrikanske damer er faktisk trange de oxo.. Har prøvekjørt et par selv og hørt det fra andre. Så da er myten om tilpassing busted!! Usj sånn må du ikke skrive her. Sånt tiltrekker seg individene på rasisme, flerkultur og innvandringsforumet og det her kommer å ende i en innvandringsdebatt. Og det er ikke no interessant i forhold til sexprat!

Nja,,vil si meg uenig i det siden jeg synes mange norske menn er en smule I naturen finnes det ikke noe som heter "velutrustet". Det er et begrep som kvinne mennesker har skapt. Norske peniser passer til norske vaginaer, det vil si at de er kompatible for reproduksjon. Det at du er misfornøyd med at den grådige glufsa di aldri blir fylt opp og utvidet til bristepunktet, derimot, er bare en uvane du har tillagt deg, og har som sagt ikke noe med naturen å gjøre.

Penisen har fra naturens side kun ett formål, nemlig reproduksjon. Naturen har ikke skapt penisen for at du skal fylles opp til du revner, men slik at du skal kunne befruktes og få barn.

Du får heller gå og slite løs ett av bena på stuebordet. Denne tråden begynner å ligne på en annen tråd, hvor vi diskuterte åssen Støgge Gamle Rikinger får seg fotomodelldamer Ja jøss, ifølge mange damer her må man altså ha en fet bankkonto, minst 20 cm kukk som altid står klar, ellers spiller det tydligvis ingen rolle åssen du ser ut eller om du har et snev av kjærlighet eller i det minste noen kjølige følelser for dama som tømmer konto'n din fortere enn ild i tørt gress Norske kvinnfolk er så til de grader bortskjemte og jålete og går bare etter penga tydligvis også etter snabben Er jo også meningen at penisen skal ha en hvis lengde og tykkels slik den skal kunne stimulere dama, hvis sex ikke hadde vært godt for begge parter tror jeg folk hadde gjort det kun når de ville hatt barn.

Den gjennomsnittlige penislengde hos en voksen mann av skandinavisk opprinnelse er mellom 13 - 16 cm. Husk, klitoris som er kvinnens mest følsomme organ ligger i ytter og overkant av skjeden og nås med en minipenis eller en veltrenet pekefinger.

Hos jenter og kvinner tilsvarer klitoris mannens penis og sitter nær de små kjønnsleppene labia minora , over åpningen av urinrøreret urethra og skjeden vagina. Klitoris er svært følsomt for berøring og til for seksuell nytelse. Sammenliknet med kroppens størrelse er mannens penis blant de største blant primatene.

Gjennomsnittslengden på en penis er rundt 14,7  cm [1] i erigert tilstand, men kan variere en del. Størrelsen på penis i slapp tilstand vil normalt variere, både i lengde og omkrets, og sier lite om hvor stor penis kan bli når den er erigert.

Penisen blir mindre og pungen blir strammere i kaldere omgivelser. I varme blir penisen avslappet og pungen slappere. Jeg har nettopp fått ny kjæreste, som er helt fantastisk på alle måter! Og han er alot jeg har drømt om. Men, jeg tror han har liten penis. Han har små fingre, liten nese og ikke så veldig store føtter. Og det "ser" ikke ut som at den er så stor gjennom buksa. Det er ganske nytt, så vi har ikke kommet til det "seksuelle" enda. Og så lurer jo jeg da Mååå jo bare være anonym nå.

Var litt uvant i starten men nå har vi et veldig godt sex liv. Jeg har funnet ut at bakfra er mest følsomt for meg mht hans lille penis Jeg hadde en type en gang som hadde veldig liten, men det fungerte helt fin for det, men må si jeg er glad i store he he Aldri hatt det selv, men søsteren min hadde en liten fling med en som hadde mikroskopisk penis Han var veldig god på alt det andre, men jeg tror tilslutt hun synes det var litt ekkelt, stakkars fyr.

Og hadde verdens minste pikk Nå har "jeg" en helt normal penis som jeg er kjempefornøyd med. Dette høres helt sprøtt ut ja, det må jeg virkelig si. Går dere jenter rundt å tenker på hvor stor penis den potensielle mannen har ut i fra om han har store hender og føtter, og om dette eventuellt kan ødelegge et fremtidig forhold?

Du sier han er fantastisk på alle måter og er alt du har drømt om.. Sex handler dessuten ikke om hvor stor penis mannen har. Det er et samspill mellom dere begge, og tør jeg minne om at dere jenter er vidt forskjellig utstyrt der nede når det gjelder både lengde og bredde, for ikke å snakke om at dere er rimelig elastiske?

I tillegg finnes det mange måter å gjennomføre et vellykket samleie på som ikke krever en stor penis. Til sist vil jeg bare si at det er ikke er noen sammenheng mellom en manns hender og en manns penis. Føler du at du dette går utover selvtilliten din, kan en operasjon, penisforlengelse være en mulighet.. Snakk m legen din, han har masser av slike forespursler, så det er ikke noe problem: Poenget er hva du gjør m den, men ta deg tid til å lære det også, jenter er veldig tålmodige og glade for å lære bort, så dette ordner seg: Jeg regner med at du har målt siden du kommer med konkrete tall her.

Du kan jo alltids prøve med en penisring for å se om det hjelper, mulig at du ikke får den helt opp på egen hånd. Det greieste er nok kanskje å høre med en lege, spesielt om du tror det er noe feil med den. Husk at leger har taushetsplikt, og de fleste har sett mye rart også. Du trenger jo ikke nødvendigvis å gå til fastlegen din, det er jo mulig å bytte lege også om du synes det er helt forferdelig å gå til legen med dette. Det som er galt er at penisen min er ekstremt liten og er så jævlig redd for å bli ledd opp i trynet av jenta.

Det er altså ikke slik at du må ha 20cm for å tilfredsstille en jente. I de aller fleste tilfeller ligger de erogene sonene innenfor de magiske 10 centimeterne.

Finn ei dame du liker og bli godt kjent med henne først, utforsk hverandre osv. Du trenger MÅ jo ikke gyve rett på sak. Foreplay er jo noe de aller aller aller fleste jenter liker, så om du blir en jævel på det trenger du ikke være "hung like a rhino".

Prøv med en penisring på egen hånd, se om det hjelper. Men det er ikke bare jenter som er problemet. Å være den eneste som ikke dusjer i gymmen på skolen får meg til å fremstå som en komplett idiot. Tror ikke du skal være så redd for det der. Vi jenter er ikke sånn, vi ler bak ryggen deres i steden.

Men siden du maser sånn om dette, vi ler mer av menn som ikke har pult. Det er hundre ganger verre. Mål fra undersiden, følg skrotum, og stopp ikke før du har nådd rasshølet..

Da har du lett en kukk på cm. Tre dongen over testiklene og damene vil bli ville av din 20 cm stake med ekstra tykke siste 10 cm. Mange som har liten penis i slapp tilstand, å være en "grower" er ikke uvanlig. På dårlige dager har jeg ikke mer enn 5 cm slapp selv, spesielt om vannet er kaldt.

Jeg er kvinne, jeg har levd noen år og stol på meg - dette er ikke et problem om ikke du gjør det til et. Det er vel som er gjennomsnittet og en penis med denne størrelsen er helt ok. Det viktigste er at du får seksuell erfaring. Vær grei m deg selv, kos mye m jenta, føl deg frem vær myk, og benytt tungen forsiktig der nede om hun har lyst.. Forsøk deg frem du som andre, og kommer du raskt, ikke gi deg, men fortsett å kos, da kan du holde på hele natten, reiser seg igjen og igjen..

Jeg mener, er du en velvokst "hunk" på 17  med god skjeggvekst, eller er du fortsatt en noe spinkel spire med fjon eller sparsom skjeggvekst? Når det er sagt så er en liten penis et like stort problem som å være flatbrystet for en årig jente De kan saktens bruke innlegg i BH'en , men kan nok kvi seg akkurat som du gjør med tanken på å måtte vise sine "mangelfulle" fordeler for andre - og spesielt for en ung mann i en seksuell situasjon. De føler seg ofte ukvinnelige - og tror ikke at de holder mål i det hele tatt.

Men disse problemene med å ikke være velutstyrt er nok aller verst nettopp i den alderen du befinner deg Saken er at vi mennesker kommer i alle mulige variasjoner - og for å si det slik så finnes det langt verre ting enn en liten penis når det kommer til sex. Det er verre om den er for stor - for det er smertefullt og den kan aldri støtes "i bunn" Og det er verre å ha ereksjonsproblemer enn å ha en liten penis.

Ikke mye glød over sexen når mannen plutselig "slakner" - kanskje allerede når han skal inn, eller midt under akten.

Penis lengde mann søker kvinne -

Rart mange menn søker seg kone fra andre land?? Da de samme mennene så lot seg omskjære, kunne forskerne konstatere at antallet av forskellige bakteriearter falt dramatisk. Han har små fingre, liten nese og ikke så veldig store føtter. Geir Lo litt av den der. Xnxx.ocm sophie elise fhm som ikke har sex før de blir tjue blir fullstendig ko-ko i hodet.

Men folk flest er nå en gang folk flest med de vanlige kroppene de har, og de fleste havner i langvarige forhold og klarer seg helt fint. Jeg som mann er mer "visuelt" innstilt enn kvinner. Likevel tenner jeg tusen ganger mer på en overvektig kvinne som trives med kroppen sin og gir seg selv lov til å nyte sex, enn på en smellvakker modell med kjedelig personlighet.

Dette gjelder i enda større grad kvinner. Jobb med selvtilliten din og ikke heng deg så mye opp i hvor mange cm tissen din er, det vil du komme mye lenger med. Kanskje du ikke kan imponere damer som har for vane å ligge med den ene hunken etter den andre, men det er vel ikke en slik dame du har lyst på uansett?

Det er bare 5 prosent som har denne størrelsen og større i følge den største undersøkelsen som er gjort på peniser målt av helsepersonell.

Det betyr at 95 prosent av mannfolk kommer til å tro at de er mindre enn snittet. Jeg tenker at snittet kan være noe større som følge av at noen befolkningsgrupper er mer representert enn andre og at det ikke er sikkert at alle fikk god ereksjon under målingen, men da snakker vi nok bare om noen prosents forskjell.

Jeg tror ikke vi kan ta den over 10 prosent i hvertfall. Forstår man ikke at det nettopp er denne feilinformasjonen som fra starten av bidro til å gjøre så mange menn usikre? De vil være best på alle måter. Det går selvfølgelig før og etter, men jeg tror de fleste menn synes at det viktigste er å prestere på tidspunkter der de selv kjenner mest nytelse, og det tidspunktet som det blir fokusert mest på blant venner og i media, nettopp under selve penetreringen.

Jeg tror mye av den dårlige sexen som er ute og går skyldes usikkerhet. Da hjelper det ikke med artikler som denne. Selv skyldes ikke min tirade her noen penismisunnelse. Jeg har selv vært borti mange erigerte peniser og det er nettopp dette som får meg til å reagere. Selv er jeg 19 cm og har sikkert sett 50 erigerte peniser. Kun en av de var større enn min og en var like stor. Du kan ikke gjøre noe med penisstørrelsen din. Derfor burde bekymringer og energi brukes på noe annet enn størrelsen.

At det kanskje bedre er å fokusere på sluttresultatet: You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Kjent norsk sexolog skrev til dagbladet at en partner som er god til å stimulere klitoris er viktigere enn størrelsen på penis.

Artikkelen gjør mer skade enn godt » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Kjent norsk sexolog skrev til dagbladet at en partner som er god til å stimulere klitoris er viktigere enn størrelsen på penis.

AnonymBruker   Report post  ·  Posted January 16, Share this post Link to post Share on other sites. WubWub   Guest 2Bhonest   0 0. Det er vel strengt tatt kvinner preferanser rundt størrelse som ødelegger menns selvtillit.

Og igjen forteller du kvinner hva de foretrekker. Akkurat nå, AnonymBruker skrev:. Seksuelt er større bedre, generelt. Hvis du er over snittet finner jeg det vanskelig å tro. Du skaper disse problemstillingen for deg selv. Damer tenker ikke slik. Anbefaler å lese første innlegg på nytt Anonymkode: Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Hvordan kan jeg snakke for meg selv hvis det er gjennomsnittet? Skal du gi en spydig kommentar, må du tenke igjennom hva du skriver Hvorfor er norske menn så opptatt av størrelsen på tissen? Det er ikke dere som er for små. Har dere tenkt på at jentene her i landet kanskje har for store fitter?? Dra en tur til f. De er såååååå trange og gode!! Hvet ikke hva som er galt med fittene i Norge Dama mi er forresten norsk og har en trang mus så jeg prøver ikke å være rasistisk eller noe!

Det er bare ren fakta at norske kvinner flest har store fitter.. Har pult en del utenlanske damer og de har alle vært trange som fy.. Av de norske jeg har prøvd så har mer enn halvparten hatt Jxxxx store hull.. Og bare så det er sagt så har jeg en ganske stor en.

Godt over gjennomsnittet både i tykkelse og lengde. Vet du om det er forsket på det her? Skulle vært moro å se noen forskningsresultater på fittestørrelse på damer rundt om i de forskjellige land Vel, nordiske kvinner og menn er i alminnelighet høyere, bredere og tykkere enn andre folkeslag, det være seg visse afrikanske og asiatiske sådanne, og det gir seg selvsagt utslag også i form av størrelsen på kjønnsorganene.

Det er derfor nærliggende å tro at den gjennomsnittlige norske penis er tilpasset den gjennomsnittlige norske vagina, på samme vis som den gjennomsnittlige tailandske penis er tilpasset den gjennomsnittlige tailandske vagina, og så videre. Jo, der er du selvfølgelig inne på noe. Er det damene som har blitt for store eller er det dere menn som rett og slett er for små? Det må jo være noe galt her Damene her i landet har tilpasset seg afrikanske forhold.. Eller glem det jeg sa der Afrikanske damer er faktisk trange de oxo..

Har prøvekjørt et par selv og hørt det fra andre. Så da er myten om tilpassing busted!! Usj sånn må du ikke skrive her. Sånt tiltrekker seg individene på rasisme, flerkultur og innvandringsforumet og det her kommer å ende i en innvandringsdebatt. Og det er ikke no interessant i forhold til sexprat! Nja,,vil si meg uenig i det siden jeg synes mange norske menn er en smule I naturen finnes det ikke noe som heter "velutrustet".

Det er et begrep som kvinne mennesker har skapt. Norske peniser passer til norske vaginaer, det vil si at de er kompatible for reproduksjon. Det at du er misfornøyd med at den grådige glufsa di aldri blir fylt opp og utvidet til bristepunktet, derimot, er bare en uvane du har tillagt deg, og har som sagt ikke noe med naturen å gjøre. Penisen har fra naturens side kun ett formål, nemlig reproduksjon. Naturen har ikke skapt penisen for at du skal fylles opp til du revner, men slik at du skal kunne befruktes og få barn.

Du får heller gå og slite løs ett av bena på stuebordet. Denne tråden begynner å ligne på en annen tråd, hvor vi diskuterte åssen Støgge Gamle Rikinger får seg fotomodelldamer Ja jøss, ifølge mange damer her må man altså ha en fet bankkonto, minst 20 cm kukk som altid står klar, ellers spiller det tydligvis ingen rolle åssen du ser ut eller om du har et snev av kjærlighet eller i det minste noen kjølige følelser for dama som tømmer konto'n din fortere enn ild i tørt gress Norske kvinnfolk er så til de grader bortskjemte og jålete og går bare etter penga tydligvis også etter snabben

penis lengde mann søker kvinne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *