jenter orgasme sexleketoy

Den er fortsatt mitt beste allround-leketøy hvis jeg bare skal ha med meg 1 ting for eksempel på reiser. Det neste jeg måtte prøve var jo  MX-Fighter. Og jeg er så enig med alle som sier den er en favoritt. Ingen over, ingen ved siden. Her fikk jeg all den boost jeg kunne drømme om! Jeg er fristet til å prøve den nye  Semirealistic G3 raspberry , både for å finne ut om vibratoren er kraftigere, og pga den riflete designen.

Jeg trenger og en ny vib til stumpen, og synes  Nexus G-play ser greie ut. Jeg har også en  Stubby som er artig og hendig, men igjen er vibratoren litt for svak. Forresten er alle produktene fra deg veldig behagelige i bruk, lette å rengjøre og med kvalitetsoverflater som holder.

Nå har jeg tre års erfaring. Jeg har kikket på  Smartballs , og tror nok jeg vil prøve dem. Jeg hører til de heldige som har tatt knipeøvelser på alvor i mange år, noe både jeg og partneren glede av det. Jeg har tenkt å toppe min neste bestilling med den nye  We-vibe , som ser fantastisk ut! Du fører jo ikke vibrerende egg, noe jeg kunne tenkt meg å prøve, men  We-viben vil dekke behovet mitt for noe lite og hendig som diskret kan sitte på uansett hva jeg holder på med.

Håper denne tilbakemeldingen var til nytte for deg, og at du utvider og opprettholder nettbutikken din, for oss seriøse kvinner som dyrker lysten! Jeg synes at nettbutikken din er tiltalende og fin, den skiller seg fra flere andre fordi den er så langt fra alt som minner om snuskete. Jeg liker også din form for informasjon, rett på sak, med en liten snert av humor og veldig praktisk og brukervennlig. Jeg har fulgt noen råd, og jeg har lært underveis. Hilsen Beate Kine 22 trodde ikke orgasme var noe for henne, men hun tok heldigvis feil.

Jeg hadde aldri prøvd noe i nærheten av dette tidligere, og hadde heller aldri vært noe interessert i å utforske meg selv. Jeg hadde aldri så mye som vært i nærheten av orgasme, og dette hadde jeg i grunn godtatt som noe som ikke var meg unt. Etter å ha lest både artikler og leserbrev på nettsiden, begynte jeg å tenke at det kanskje ikke var umulig, selv for meg.

Så jeg klikket meg inn på nettbutikken din hvor jeg oppdaget LELO-leketøyene. Tidligere hadde det meste av sexleketøy jeg hadde sett virket litt «groteske» og voldsomme, men det var noe anonymt og innbydende over disse, så jeg kjøpte en Gigi, og den er den dag i dag noe jeg ikke kunne vært foruten.

Da jeg først prøvde den var jeg nok mentalt innstilt på at «dette kommer ikke til å fungere, dette kommer ikke til å fungere», men så plutselig, gitt!

Når det først hadde løsnet på egenhånd, og jeg faktisk innså at jeg var i stand til å få orgasmer, løsnet det også sammen med kjæresten! Klarer leken det, klarer garantert han det også tenkte jeg, og du kan tenke deg han var stolt da han presterte å få den orgasme-løse jenta til å komme ….

Vil også slenge på en TAKK på slutten her, for en flott nettside med mye åpenhjertig bra lesing som har bidratt godt når det gjelder å ikke gi opp, og få guts til å prøve nye ting. Kjøp en vibrator til nedsatt pris i «tilbudskroken». Ronja 38 syns sexleketøy er noe av det beste som har hendt henne.

Etter noen måneder traff jeg en voksen mann, og innledet et seksuelt forhold til han. Takket være han ble jeg introdusert for leketøy-verdenen og det er noe av det beste som har hendt meg. Jeg fikk sjansen til å bli skikkelig kjent med min egen kropp og lære meg gleden over å leke seg. I dag er jeg samboer med verdens beste mann, og vi leker oss ofte   Hilsen Ronja. Og det kan ikke sammenlignes.

Sex med en du elsker er noe alle burde oppleve. Jeg har fantastisk sex. Hei hei fineste Kristin!! Jeg er i full planlegging, kakebaking og gaveinnpakking Igjen vil jeg bare si tusen takk, Kristin!

Fra det punktet stimulerer du KUN G-punkt i vagina, helt til du kommer.. Du er min favorittblogger. Skriv mer om sex, det er det som er god lesing. Og er helt enig! Jeg vet at det ikke er sant! I alt du sier. Kom gjerne med flere av de! Kos deg masse med Dennis: Ha en super uke!

Vet ikke hvorfor jeg skriver dette, kanskje noen andre har samme problem som meg Du er en skikkelig go' jente, virker varm og herlig tvers gjennom! Jeg ser virkelog opp til deg, og forbilder har jeg aldri hatt, men du! Endelog en bra blogger som skricer om tabutemaer, detta likte jeg skikkelig godt!! Og han ble skikkelig overraska.

Han likte meg nok aldri. At han har jugd og lata som ingenting i 3 uker. Ei venninne som har gjort ting verre og masse styr. Takk for at du er du, og driter i hva alle mener og synes! Ta en kur med to-tre bokser med zink, og se om dette hjelper. Slutt med zinktilskudd etter denne kuren. Klem og lykke til! D fortsett med slike innlegg! Du skal ikke ha andre guder en dei selv! Dette skal fungere veldig bra. Innlegget ditt er kanskje underholdende, men ikke til hjelp for kvinner eller menn.

Jeg hadde sex med en annen for en stund siden, og det var heeeelt fantastisk! D Er i et forhold med en jente. Det er bare mine meninger og noe jeg tror, kan ikke si akuratt sikkert i og med at jeg aldri har hatt noe forhold eller sex med en mann. Hvor bor jeg henne? Nesten ingen cash med. Traff en uten oppholdstillatelse, ga nesten vekk passet.

Snakket med noen gamle damer. Det var drit fett! Brukte resterende pengene og kom meg hjem dagen etter. Hadde en venn i oslo jeg kunne sove hos. Tror turen varte i dager.

Beste turen i mitt liv, og den var kun dedikert til meg selv. Turen gikk fra bergen til hvor som helst. D det er jo dette folk vil lese om og synes er interessant! Hvor gammel er du egentlig? Stakkar'n jobba jo livet av seg og gjorde sp godt han kunne men det vr dessverre ikke godt nok. Gjett om jeg fikk sjokk da jeg plutselig fikk den deiligste orgasmen en gang vi hadde sex! Jeg var ung, usikker og alt det der.

Innlegg som dette er helt herlige og sier "nei du er ikke aleine, det er ikke noe galt med deg.. Han var veldig klar for sex veldig tidlig og det skremte meg! Han var flink, spesielt i begynnelsen, men hadde ingen respekt for meg og min kropp. Jeg fant ut det beste trikset; faking! Da lot han meg ifred i troen at jeg hadde hatt en deilig stund med perfekt orgasme..

Heldigvis ble det forholdet slutt ikke lenge etter dette! Kommunikasjon som Kristin sier er alfa omega. Funker hver eneste gang. Lykke til jenter ;. Han er ufattelig flink. Min kone derimot har aldri hatt orgasme. Jeg er 52 og hun er Hun fortjener en orgasme! Det som plager meg mest er at de har ikke tolmodighet, de vil bli fort ferdig virker det nesten som.

Jeg kunne godt hatt sex leenge: Og i 14 dager var jeg i syden og i 7 dager var han i danmark. For et utrulig bra innlegg! Vi hadde underbar sex, kan ikke beskrive den med ord. Men vi gjorde det slutt i slutten av Mai. Elsker bloggen din bare mer og mer. Jeg tror sex uten lidenskap kan umulig bli god sex. Jeg er jomfru, men har fortsatt hatt maaange orgasmer.

Hahahaha digger at du skriver slike innlegg Kristin! Desverre er orgasme, og generelt sex et skikkelig tabu tema her hjemme etter som foreldrene mine er mega-super-super-kristne. Ikke en dag uten! Haha jeg lo ganske mye da du skrev om hun du kjente som hadde blitt fingret til blods. Akkurat det samme skjedde meg meg. Men alvorlig talt, har ikke alle sex da?

Mens jeg leste smilte jeg for det er som om du tar ordene rett ut av munnen min, og garantert veldig mange andre jenter. Derfor sier jeg bare, utrolig bra innlegg!

jenter orgasme sexleketoy

Jenter orgasme sexleketoy -

Mens jeg leste smilte jeg for det er som om du tar ordene rett ut av munnen min, og garantert veldig mange andre jenter. Hahahaha digger at du skriver slike innlegg Kristin! Klarer ikke å snakke helt åpent og uanstrengt om disse tingene ennå, selv om jeg vet at det er helt vanlig og de fleste kvinner har en. Det er en enormt deilig opplevelse, som jeg bare noen få ganger har fått oppleve når jeg har sex med min kjære. Eller gjør det ingenting?

Fin å se på, vond å bruke ja, jeg har prøvd glidemiddel. Skjønner ikke det store jaget etter orgasme. Er bare noe som hindrer deg i å fortsette fullt, og følelsen varer kjempekort. Ja takk begge deler sier nå jeg Både mann og leketøy er dobbelt så gøy.

Man kan da få flere. For meg er det ikke noe jag etter orgasme, da jeg koser meg sammen med mannen og tar de orgasmene jeg får. Som oftest får jeg flere i løpet av en runde både på grunn av en dyktig mann som kan sakene sine og et leketøy som vibrerer.

Selv om du forbinder leketøy med jag etter orgasme er det ikke dermed sagt at det fungerer sånn for alle andre. Det er forresten litt interessant at du har tullet deg inn i denne tråden dersom du ikke bruker leketøy selv og heller ikke ser ut til å være interessert i det. Det er litt som å gå inn i en biltråd for å understreke at "nei jeg sykler heller.

Skjønner ikke helt poenget med å måtte bruke bil! Til dere som eier og har prøvd flere ulike vibratorer: Er det stor forskjell mellom de ulike? Unnskyld hvis spørsmålet er dumt, men jeg har bare en helt enkel og ganske billig vibrator, og lurer på om jeg muligens kan gå glipp av noe. Vibrasjonene varierer både i styrke og i "type".

Dessuten har noen vibratorer faste programmer med vibrasjoner, noen har trinn med styrke på vibrasjoner, mens andre har trinnløse vibrasjoner. De fleste vibratorene har en type vibrasjon som jeg vil beskrive som dirrende med veldig raske bevegelser. Styrken er at de vibrerer fort. Så er det noen som har såkalt gyro-motor sånn som den blå gyro boner unihorn jeg la inn bilde av i tidligere innlegg.

De vibrerer på en måte litt saktere men har mer bankende eller masserende vibrasjoner. Man må bare prøve seg frem for å finne riktig type og styrke vibrasjon. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Jenter: Hva slags sexleketøy har dere? Sign in to follow this    Followers 0. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted March 18, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Report post  ·  5. De fleste jenter må dermed, bokstavelig talt, ta ansvar for orgasmen i egne hender, også når de har sex med partneren. Dessuten blir mange søvnige og slitne etter at de kommer , og da frister det kanskje ikke å fortsette å tilfredsstille partneren, sier Gamnes og mener trikset er å bygge opp nok på forhånd.

I Cosmopolitans studie svarte halvparten av kvinnene at de følte de "nesten" kom, men ikke riktig klarte å komme seg over toppen. Hvis hun er kåt nok, kan noen minutter være mer enn nok. Det er en myte at vi må ha samleie så lenge. Mannen ligger gjerne et hestehode foran i kåthet, så kvinnen må varmes opp for at de skal nå mål samtidig, fastslår Gamnes og legger til at faking aldri er lurt.

Ifølge Cosmopolitans undersøkelse hadde 67 prosent av alle kvinnene som ble spurt faket en orgasme. Utfordringen er altså å forstå hva som får kvinner til å komme, og her har de som tenner på eget kjønn en vesentlig fordel. Tallene tyder på at lesbiske kvinner får flere orgasmer enn heterofile kvinner. Ifølge en studie publisert i i tidsskriftet Journal of Sexual Medicine, har lesbiske kvinner flere orgasmer enn heterofile. Ifølge Gamnes handler dette om at to kvinner naturlig kjenner hverandres kropper bedre.

Da er det lettere å slippe kontrollen, sier Gamnes. Kjønnsforsker Wencke Mühleisen tror også at det kan være større frihet i likekjønnede relasjoner. Hun forteller om flere undersøkelser blant norsk ungdom som viser at det ikke gir kvinner status å være seksuelt opplyste og aktive.

Det er et skjellsord som rammer seksuelt aktive kvinner. Vi har ikke tilsvarende stigmatiserende begrep for menn. Du skal ikke se bort fra at dette har en sammenheng med disse tallene. For det er ikke til å stikke under en stol at kulturen vi lever i ofte blir med inn på soverommet. Mühleisen er også skeptisk til den oppmerksomheten orgasmen får, og hvor mye press det er på å komme.

Som del av et kommersielt vellykkethetsregime, skal vi ta mineraler, bygge muskler og telle orgasmer. Flere av mine klienter tror ikke de får orgasme, men så gjør de faktisk det, den er bare ikke så kraftig. En viktig grunn til at kvinner ikke når klimaks , handler dessuten om behovet for kontroll, mener Gamnes.

De prøver å kontrollere kroppen sin i stedet for å la kroppen jobbe selv. Da er det vanskelig å nå klimaks. Det er viktig å huske på at orgasmen endrer seg fra gang til gang, alt ettersom hvor sliten, glad eller kåt man er. Gamnes understreker at mangel på orgasme kan føre til at sex blir forbundet med noe negativt. Samtidig er det viktig å huske på at sex er mer enn å nå klimaks.

Vil du lese flere slike saker? Følg Kvinneguiden på Facebook. Cosmopolitans orgasmeundersøkelse Cosmopolitan spurte nylig amerikanske kvinner i alderen om deres forhold til orgasme. Her er noen av funnene: Menn kan ta feil av det, og hvis en kvinne okker og stønner skikkelig, tror de ofte at hun kommer. Det virker som om hans orgasmer er deilige, men mindre intense enn mine. Se flere saker fra: Andrea 27 har solgt brukte sko og sokker for over Sommerkjolene vi ønsker oss nå.

Bikini for sommeren Smertene gjør det umulig å ha samleie. De færreste er klar over at dette skjer med kvinner etter sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *